Vanda Crescent

Contemporary, modern and zen-like interior.
A modern twist by using full height windows to replace walls, the interior was very inviting and spacious, which gave the house a luxurious space to play around with. Full height panels were used to partition the staircase, which also served as an inviting piece of wall upon entering the house.
With a clear understanding of the client's intent, this house consisted of a family room, entertainment room and a dry kitchen to gather around. The drinking lounge in the basement with an inviting view of the bottom of the pool was another highlight of the house.
A library and a toy collection room was also designed with full height shelves to further emphasize the room's intent.

VANDA CRESENT
VANDA CRESENT
VANDA CRESENT
VANDA CRESENT
VANDA CRESENT
VANDA CRESENT
VANDA CRESENT
VANDA CRESENT
VANDA CRESENT
VANDA CRESENT
VANDA CRESENT
VANDA CRESENT
VANDA CRESENT
VANDA CRESENT
VANDA CRESENT
VANDA CRESENT
VANDA CRESENT
VANDA CRESENT