VANDA CRESENT

Contemporary, modern and zen-like interior.

A modern twist by using full height windows to replace walls, the interior was very inviting and spacious, which gave the house a luxurious space to play around with. Full height panels were used to partition the staircase, which also served as an inviting piece of wall upon entering the house.

With a clear understanding of the client's intent, this house consisted of a family room, entertainment room and a dry kitchen to gather around. The drinking lounge in the basement with an inviting view of the bottom of the pool was another highlight of the house.

A library and a toy collection room was also designed with full height shelves to further emphasize the room's intent.

  • Athena Concepts Pte. Ltd | Facebook
  • Athena Concepts Pte. Ltd | Twitter
  • Athena Concepts Pte. Ltd | Instagram